Rólunk

Darren Jensen

Több mint 26 éves tapasztalat után két rendkívül sikeres MLM és Darren Jensen hosszú sikertörténetének felállítása nagyszerű eredményeket hoz, amelyek a növekedést ösztönzik és a magas vállalati normák kialakítását szolgálják. A munka iránti szenvedélyével egyedülálló megközelítéssel rendelkezik, amely egyesíti az emberek megértését, a háromdimenziós betekintést és a nagy munkát a társadalom úttörő, virágzó új felfedezéseiben.A neve B.A. 2009-ben a Birgham Young Egyetemen végzett a nemzetközi kapcsolatok tagozatán és a Utah Business Magazine 40 tiszteletbeli tagja.

Justin Rose

12 éves korában debütált a Little Liga World Series-ben. A kis labdarúgótól a nagy értékesítőhöz Justin irányította karrierjét, hogy a közvetlen értékesítés egyik legjelentősebb marketingfranchise-ját hozza létre. Az értékesítési módszerek kifejlesztésétől kezdve a képzés és a támogatás után arra törekszik, hogy segítse a forgalmazókat a teljes potenciál elérésében - olyan megközelítés, amely magában foglalja a személyes kommunikáció és a munkahelyi munka helyszínekre való odaítélésének ösztönzését és ösztönzéseit, amelyek ösztönzik a növekedést. Röviden, ő az a vezető, akit az üzleti részlegek a maguk oldalán szeretnének. A neve B.A. a Brigham Young Egyetemen végzett a nemzetközi kapcsolatok és azok irányításában.

Ryan Goodwin

Professzionális biológiai hackerként Ryan Goodwin nagy szerepet játszik. Azóta. Ezért aktívan dolgozik, hogy legalább 180 éve éljen (vagy meghaljon). A régió legismertebb kreatív ügynökségének létrehozása és megépítése után, számos Fortune 500 cégkel együttműködve, és több Scott értékesítési márkát hozva létre, a LifeVantage a világ és a tudomány együttes használatával segíti elő a globális elérhetőséget. Ryan egyértelmű megközelítéssel kezeli a marketing, kreatív, kommunikációs és média kezdeményezéseket: könnyű és egyszerű. Ez egy olyan egyensúly, amelyet nehéz elérni és amely a kreatív iparág egyik legkeresettebb elméjévé tette. A hegyi kerékpároktól és az utcai kerékpároktól kezdve Ryannek szenvedélye van mindentől, amit csinál. BFA grafikai tervezéssel rendelkezik a Brigham Young Egyetemen.

Steve Fife

Steve Fife szereti túllépni a várakozásokat. Azt mondhatjuk, hogy valami fontos, mert a karrierje és sikere tekintetében határozottan meghaladja a miénkét. Steve több mint három évtizede és gazdag tapasztalattal töltötte be a LifeVantage számlák kezelését, szélesebb körben felhasználva a stratégiai gondolkodást, hogy létrehozzon egy pénzügyileg megbízható szervezetet, amely a növekedési stratégiánk megvalósítására és az ügyfelek, a részvényesek és a munkavállalók értékének megteremtésére összpontosít. Steve hiteles könyvelő (offline) Kaliforniában és BSc számviteli diplomával rendelkezik a Brigham Young Egyetemen végzett.

Chuck Wach

Ha azt szeretné, hogy cége jól olajozott gépként működjön, akkor Charles 'Chuck' Wach-t fogod választani. Több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik a menedzsment és a műveletek terén, nagy tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezik úgy a gyártókkal mint a beszállítókkal. A LifeVantage-ban a vállalat működésének javításáért, a termelési kapacitás és a hatékonyság növeléséért felelős. A Utah Állami Egyetemen, valamint a Brigham Young Egyetemen szerzett BSc pénzügyekből.

Kevin McMurray

Egészségügyi és wellness veterán, Kevin több mint 25 éves jogi tapasztalattal rendelkezik a LifeVantage-hez, ahol a jogi osztály vezetéséért felelős, és tanácsadóként dolgozik az igazgatóságnál, a munkavállaló vezetőjénél és a vezérigazgatónál. A LifeVantage-hoz való csatlakozás előtt 2004 óta a USANA Egészségtudományi Tanszék általános tanácsadójaként dolgozik. A USANA segített az első disztribúciós megfelelőségi program megvalósításában, és kulcsszerepet játszott az új nemzetközi piacok bővítésében. Jogi fokozatot szerzett a Creightoni Egyetemen és jogi diplomát a Csendes-óceáni Egyetemen.