Pro+

A BIO-Tract®-technológiát használja a probiotikumok átmeneti felszabadítására a gyomor-bélrendszerbe, hogy elősegítse az optimális emésztést - ez intelligens módja a probiotikumok beadásának. A Wellmune® technológiának köszönhetően, amely növeli és támogatja az immunrendszer természetes válaszát, az all-in-one szövetségese az egészséges testsúly és a boldogabb életnek. A bélrendszeri betegségek hozzájárulnak az általános nehézségekhez és a stresszhez, de sokan nem tudják, hogy problémájuk van. A teljes emésztőrendszerünket egy jótékony és káros baktériumok komplex ökoszisztémája szabályozza. Ha a káros baktériumok szabályozzák a gasztrointesztinális nehézségeket, az immunrendszernek gyenge a teljesítménye, a fogyás problémái és a stressz növelheti a bél permeabilitását. A megnövekedett bél permeabilitás miatt a kezeletlen élelmiszerek, baktériumok és toxinok beléphetnek a véráramba. Ez több stresszt és fáradtságot okozhat a szervezetben, és rossz jelet küldhet az agyadnak - amit szerint Ön éhes,akkor is ha telve van.

A stresszes életmódunk a rossz táplálkozás, a fizikai aktivitás hiánya és az alvászavarok káros mellékhatásaihoz kapcsolódik - az egészséges baktériumok egyensúlya a bélünkben. A probiotikumok segítenek helyreállítani az egyensúlyt, de a legtöbb probiotikus termék nem kerül az emésztőrendszerbe - feloldódnak a gyomor savas környezetében. De van egy okos módja ennek az akadálynak a leküzdésére.

A LifeVantage Pro + a BIO-Tract® szabályozott hatóanyag-leadású technológiát alkalmazza, amely 6 fajta egészséges baktériumot biztosít a belekbe, ahol szükség van rá. A barátságos baktériumok 6 milliárd CFU-ját a Wellmune® kíséri az immunrendszer erősítéséhez - az egyensúly egészsége elengedhetetlen a szervezet helyreállításához.

Bejelentkezés az üzletbe